Εορτολόγιο

" Μην μασάτε Έλληνες δεν ταιριάζει σε μας ο φόβος "




Έλληνες φάγαμε στη μάπα τόση ψευτιά, τόση παραπληροφόρηση, τόση ανελέητη προπαγάνδα, που πρώτον δεν καταλάβαμε από που μας ήρθε και δεύτερον μας αποχαύνωσε ολοκληρωτικά.
Θα ξεκινήσω με την ιστορική πλέον ρήση: "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". Όπως λέει και ο Διονύσης Τσακνής , η μόνη αλήθεια που ακούσαμε ήταν ακριβώς αυτή.
Το 2009 οι προθεσμιακές καταθέσεις ήταν 140 δις ευρώ, τα ρέπος 280 δις ευρώ και οι 10.000 offshore είχαν τζίρο 500 δις ευρώ (στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ).
Έκαναν τα πάντα για να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες, να πιστεύουμε ότι ρίξαμε την Ευρωζώνη έξω (να θυμίσω ότι η Ελλάδα αποτελεί το...2% της Ευρωπαϊκής οικονομίας!) και να σκύβουμε το κεφάλι μήπως μας διώξουν από το ευρώ (ακόμη και η Μέρκελ έχει δηλώσει ότι αυτό θα είναι η καταστροφή της Ε.Ε. και φυσικά δεν συμφέρει κάτι τέτοιο τη Γερμανία).
Τρομοκράτησαν τον κόσμο, λέγοντάς του ότι δεν θα υπάρχουν λεφτά για μισθούς ή συντάξεις και άλλες τέτοιες ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
Μας είπαν ότι δεν μπορούν να πληρώνουν άλλο οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι τα χρέη μας. Δεν μας είπαν όμως ότι το χρέος - δημόσιο και ιδιωτικό - της Γερμανίας για το 2011 είναι στο 321 του ΑΕΠ.
Δεν μας είπαν ότι οι Γερμανικές αποζημιώσεις (ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ), θα ορίζονταν σε ένα χ ποσό από το δικαστήριο της Χάγης, το οποίο θα μετατρέπαμε σε τραπεζικό προιόν (CDO - δείτε εδώ) και θα μπορούσαμε και μεις να τζογάρουμε και να θησαυρίσουμε εις βάρος του ΑΑΑ των Γερμανών. Επίσης, δεν μας ρώτησαν όταν εμείς πληρώναμε για να ενωθεί η Ανατολική Γερμανία με την Δυτική, για το "καλό της Ε.Ε.".
Τώρα, μας λένε ότι αν δεν δώσουμε "ξεκάθαρη εντολή" στις εκλογές, η πατρίδα κινδυνεύει από ακυβερνησία. Οι ίδιοι όμως παραδέχονται ότι μας κυβερνά η τρόικα, ο Ράιχεμπαχ και ο Φούχτελ!
Πάρτε το χαμπάρι! Η Ελλάδα θα ξεπληρώσει τα κεφάλαια και τους νόμιμους τόκους των δανείων, ΟΤΑΝ και ΟΠΩΣ μπορεί. Η Ελλάδα θα δανείζεται από όποιον θέλει, με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον.
ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πάρει με το έτσι θέλω τον Εθνικό μας πλούτο και την περιουσία μας!
Το ΔΝΤ θα εκδιωχθεί από τη χώρα μας, όπως έγινε και στον Ισημερινό, στην Αργεντινή, στην Ισλανδία.
Η μεταπολίτευση και ο δικομματισμός τελειώνουν στις 6 Μαΐου.
Οι Έλληνες θα ανατρέψουν τη χούντα των ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ και των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. Ούτε νοθείες, ούτε αντιδημοκρατικοί εκλογικοί νόμοι μπορούν να συντηρήσουν τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος και το ξεπούλημα του Έθνους. Η Ελλάδα θα πάψει να αποτελεί τη χωματερή των τοξικών τραπεζικών προϊόντων.
Οι Έλληνες έχουμε την ύστατη υποχρέωση να προστατέψουμε την Εθνική μας ανεξαρτησία και την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Θα δώσουμε το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης. Για το τέλος της Γερμανικής "ευρω-λιτότητας". Για το τέλος του διχασμού της Ε.Ε., σε "πλούσιο" Βορρά εις βάρος του "φτωχού" Νότου.
Επιστρέφουμε στην Άμεση Δημοκρατία, με μέτρα που να έχουν την έγκριση του Ελληνικού λαού!
Οι υπεύθυνοι του ξεπουλήματος της χώρας στα Ποινικά και Αστικά δικαστήρια!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου